A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

URIMAT - Innováció

URIMAT – Innováció: Újdonságok a mosdókban!

URIMAT – Innováció: Újdonságok a mosdókban!Ma már a piszoárok sem egyformák, találunk közöttük hagyományos, porcelán fajtákat és az URIMAT - Innováció modelljeit. Nem kérdés, hogy melyiket érdemes kipróbálni. Ezeket az újdonságokat az Urimattól olyan helyekre ajánljuk, ahol nagy a forgalom és elsődleges szempont a könnyű tisztíthatóság, az egyszerű karbantartás.

Az URIMAT - Innováció több szempontból is lenyűgöző. De miért is érdemes a modern változatok mellett dönteni? Az Urimat piszoárok high-tech lepergető hatású műanyagból készülnek, gyakorlatilag öntisztulóak, szagmentesen tüntetik el a vizeletet, mindezt víz használata nélkül. Nemcsak víz nem kell használatukhoz, de áram és vegyszer sem! Mindez lehetővé teszi a környezetbarát működést és az ökológiai fenntarthatóság melletti kiállást.

A környezetbarát anyagok, az innovatív technológia és a víz mellőzése lehetővé teszi, hogy évente akár több millió köbméter ivóvizet spóroljanak meg a felhasználók. Ezzel az üzemeltetési költségek is csökkennek.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg az URIMAT – Innováció termékeit, melyek között számos más újdonság is várja az érdeklődőket!

Készlet szűrő