A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

Univerzális mop, vagy minden felületre más felmosó?

Ha takarítás közben a felmosás fázisára kerül a sor, sokan bosszankodva tapasztalják, hogy a felmosó nem távolítja el a padlóra lerakódott szennyeződést, csupán összevizezi, összekeni a padlót, de hatékony munkát nem végez.

Ennek oka lehet a mop rossz megválasztása is, a nem megfelelő felmosó szer vagy más okok mellett. A mop, más néven felmosó fej többféle változatban kapható , a háziasszonyok természetesen igyekeznek a lehető legolcsóbb, ugyanakkor minőségi terméket megválasztani, ami valljuk be, nem könnyű feladat. A reklámok forgatagában legfeljebb saját tapasztalataikra alapozhatnak, a megfelelő mop kiválasztásában. Sokak számára ismert, milyen az mikor az agyonreklámozott termék nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, szöszöl, csíkot hagy, idő előtt elrongyolódik, egyszóval ablakon kidobott pénzzé válik alig néhány használat után.

A legtöbb mop pamut anyagból készül, vagy mikroszálas összetételű, ami a hatékonyan felmosható felületek megválasztásánál fontos tényező. Egy átlagos háztartásban ugyanis többféle tisztán tartandó terület létezhet, anyaga szerint fa, laminált lemez, kő, vagy éppen csempe burkolat. Ahhoz, hogy mindezeket egyformán tisztán tarthassuk, érdemes többféle anyagból készült felmosó fejet választani, olyat aminek univerzális csavaros menete csereszabatos, ezért egyetlen mozdulattal a megfelelő fejre válthatunk. Léteznek ugyan jó minőségű univerzális felmosó fejek, de ha sokáig szeretnénk használni felmosónkat, és tökéletes eredményt szeretnénk elérni, érdemes a megfelelő felülethez legjobban ajánlott anyagból készült, több különböző fejet használni.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk