A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

Tudástár / GY.I.K.

Ezen az oldalon megtalál minden olyan fontos tudásanyagot, amely segít Önnek a megfelelő termékek kiválasztásában, és azok helyes használatában.

Gyakran Ismételt Kérdések válaszaival szeretnénk még alaposabb tájékoztatást nyújtani!

 

Jelenleg feltöltés alatt...

 

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Mikor kapom meg a rendelésemet?
  • A kézbesítés várható  idejét megtalálja a rendelést visszaigazoló e-mailben. Amennyiben rendelése késik, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Üdvözlettel,

Papyrus Hungária csapata

 

Gondoljon a jövő generációjára, döntsön a környezetbarát termékeink mellett!

Gondoljon a jövő generációjára, döntsön a környezetbarát termékeink mellett! Az utóbbi években egyre több szolgáltatás és termék esetében helyezik a figyelem középpontjába a környezetvédelmet, ami nem véletlen, ugyanis a Föld és légköre hatalmas veszélyben van, és ezt sajnos érezhetjük is a rengeteg természeti katasztrófa és a kihalófélben lévő állatok kapcsán. Egy kis odafigyeléssel ez a folyamat némiképp lelassítható, hosszú távon pedig visszafordítható, de ehhez nem csak a vállalkozások kellenek, hanem a fogyasztók is. Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, döntsön környezetbarát termékeink mellett!

Környezetbarát termékeink nem csak a használatuk során nem szennyezik a környezetet, de utána sem, és a gyártás is a lehető legkorszerűbb, környezetkímélő módon zajlik. Ráadásul ezek a tisztítószerek, illetve egyéb termékek sokkal magasabb színvonalat képviselnek, mint a hagyományos árucikkek.

Környezetbarát termékeink nem csak a környezetet kímélik, hanem a pénztárcáját is! Ha további kérdései lennének, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Rendeljen tisztítószereket hotelje számára!

Rendeljen tisztítószereket hotelje számára!A meggyőző tisztaság és a tökéletes higiénia mindennél jobb ajánlólevél egy hotel számára. Ehhez azonban valóban rendszeresen fenntartott tisztaságra van szükség, hogy a vendégek is elégedettek lehessenek a hotelszobák és a többi helyiség állapotával. A takarításhoz tisztítószerekre, valamint takarítóeszközökre is szükség van. Keressen minket bizalommal, és rendelje meg tőlünk a higiénia fenntartásához szükséges tisztítószereket hoteljének!

Több előnnyel is jár, ha egy állandó partnertől szerzi be a tisztítószereket hotelje számára, ahelyett, hogy állandóan csak újabb és újabb beszállítókkal kísérletezne. Mi garantáljuk a megbízhatóságot, a kedvező árakat, a minőségi termékeket és a gyors kiszállítást is, mindezt egyszerre, hosszú távon, minden partnerünknek!

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és érdeklődjön a részletekről! Rendeljen modern, kiváló minőségű tisztítószereket hotelje számára, és várja szállóvendégeit kifogástalan tisztaságú szobákkal!