A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

Takarítóeszköz és Gép

Takarítóeszközök és gépek széles választékával várjuk!

Takarítóeszközök és gépek széles választékával várjuk! Egy takarításba nem lehet csak úgy meggondolatlanul belecsapni. Fel kell készülni, átgondoltan nekifogni, különben az eredmény nem lesz tökéletes. A megfelelő takarítóeszközökkel és takarítógépekkel felszerelkezve mindenhol a legeredményesebb munkát végezhetjük. Nem mindegy, hogy milyen felületről milyen típusú szennyeződést milyen takarítóeszközzel és szerrel próbálunk eltávolítani.

A felmosáshoz stabil felmosóra, sepregetéshez partvisra van szükség. A gumikesztyűkel megóvhatjuk a kezeinket a vegyszerek maró hatásától, de ha nem túl makacs a szennyeződés, papírtörlővel is megbirkózhatunk vele. A takarítandó terület nagyságától függően eldönthetjük, hogy hagyományos felszerelésre, vagy komolyabb takarítóeszközökre, gépekre lesz-e szükség. A nagy felületű padlóhoz már padlótisztító-, vagy seprőgép, a makulátlan ablakokhoz ablaklehúzó gumi dukál.

Keresse fel webáruházunkat ha minőségi takarítóeszközöket és gépeket vásárolna, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Készlet szűrő