A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

Papírtermék

Papírtermékek nélkül nem megy!

Papírtermékek nélkül nem megy!Egy szálloda működése a papírtermékeken is múlik. A megfelelő utánpótlás nagyon fontos ahhoz, hogy ne legyen fölösleges fennakadás, ne menjen a minőség rovására a kiesés.

A papírtermékek sok mindent magukba foglalnak, a papírtörlőt ugyanúgy, mint a toalettpapírt, vagy a szalvétát. Akár a szobákról, a konyháról, a mellékhelyiségekről van szó, akár a többi, a szállodához tartozó helyiség papírtermék utánpótlását kell megoldani, nem árt, ha felkészültek vagyunk!

Keressen minket bizalommal és segítünk abban, hogy soha, semmiből ne fogyjon ki! Érdemes mindet választani, hiszen papírtermékekből tényleg minden megtalálható nálunk, méghozzá jó árakon! A kedvező árak mellett természetesen az állandó minőségre is ügyelünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, szállodák számára is szállítunk, legyen az bármilyen papírtermék: kéztörlő, kozmetikai kendő, higiéniai tasak, szalvéta, vagy masszázs papírlepedő!

Megadott elérhetőségeinken kérhet árajánlatot, és gondoskodunk róla, hogy hosszú távon legyen utánpótlás mindenből, ami papír!

Készlet szűrő