A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

Kell a kárpittisztító a szőnyegekhez

A helyiségek egyik igen kritikus pontját képezik a szőnyegek, amik sajnos az elhelyezkedésük miatt nagyon könnyedén bepiszkolódhatnak, hiszen a közlekedő embereknek muszáj átjárniuk rajtuk.

Másrészt azonban igen rossz benyomást kelthet, ha a szőnyegen van egy nagyobb és feltűnőbb folt, hiszen ez azt sugallhatja, hogy a tulajdonosok nem eléggé körültekintőek és igényesek.  A takarításhoz pont ezért kelleni fog egy kárpittisztító is , aminek a segítségével sok esetben ki lehet venni a friss foltokat a szőnyegből. A trendeco.hu honlapon lehet kapni többféle kiszerelésben is a szóban forgó tisztítószert, ezért itt érdemes érdeklődnie annak, aki egy olyan szert keres, aminek a segítségével ki lehet mosni esetleg a foltokat a kárpitból. Fontos megkülönböztetni a gépi és kézi kárpittisztítót, hiszen mindegyiket más módszerrel lehet hasznosítani. A gépi változathoz értelemszerűen keresni kell egy kompatibilis takarítógépet, ami képes ezt a vegyszert kezelni.

Akkor sincsen persze baj, ha valakinek inkább a kézi kárpittisztító kell, mert ennek a használata sem bonyolult. A honlapon egyébként fent van egy olyan biztonsági adatlap is, amiben részletesen le van írva, hogyan kell az adott vegyszert használni. Jó hírt jelent az is, hogy a kiszerelés tekintetében is bőven van választék, hiszen kapható itt többek között fél, egy és öt literes választékban is kárpittisztító. Az is sokak számára jó hírt jelent, hogy spray formájában is kapható a termék a trendeco.hu honlapon, amit természetesen sokkal könnyebben és koncentráltabban a problémás felületre lehet juttatni, mint a flakonos változatot.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk