A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

HOTEL ellátás

Tegyen vendégei kényelméért! Fedezze fel hotel ellátással kapcsolatos termékeinket!

Tegyen vendégei kényelméért! Fedezze fel hotel ellátással kapcsolatos termékeinket!Nincs olyan szállodai vendég, aki ne rajongana az apró figyelmességekért, így nem véletlen, hogy egyre több hotel dönt olyan termékek mellett, amelyek hozzájárulnak a vendégek komfortérzetéhez. Ha Ön is fontosnak tartja a kényelmet és a hotel egész területén szeretné ezt biztosítani, tekintse meg szállodai bekészítéssel kapcsolatos kínálatunkat!

A szállodai bekészítéssel kapcsolatos termékeket főleg a hotelszobák területén találhatják meg a vendégek, többek között ebbe a kategóriába sorolják a különböző higiéniás termékeket, papucsokat, egyéb kiegészítőket. Vannak köztük olyanok, amelyekből érdemes nagyobb mennyiséget vásárolni, ugyanis vagy rövid élettartammal rendelkeznek, vagy egyszer használatosak!

Természetesen a szállodai bekészítéshez azok a takarítóeszközök is hozzátartoznak, amelyekkel a szobák rendbetétele is megtörténik, hiszen a tisztaság alapfelvétele a komfortérzetnek!

Biztosítsa a higiéniát és a kényelmet, válassza ki a szükséges termékeket szállodai bekészítéssel kapcsolatos választékunkból! A minőséget garantáljuk!

 

Kényelem és igényesség: szálloda ellátás

Kényelem és igényesség: szálloda ellátásAmikor valaki úgy dönt, hogy szállodában fog megszállni, a bizalmáért és a szoba díjáért cserébe elvárja, hogy kiemelkedően színvonalas szolgáltatásokat kapjon. Ha elégedett azzal, amit az ott töltött napok alatt tapasztal, vissza fog térni, sőt másoknak is elmeséli, hogy talált egy jó szállodát!

Egy szállodában elvárjuk a rendet, a tisztaságot, örömmel vesszük az apró figyelmességeket, a szívélyes vendéglátást, a kényelmes, otthonos körülményeket. Éppen ezért a szállodai ellátásból nem hiányozhatnak a minőségi higiéniai termékek és eszközök, amikkel a fürdőt és a hotelszobát komfortosabbá és teljesen felszereltté tehetik!

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen meg minden higiéniai- és piperecikket szálloda ellátással kapcsolatos termékeink közül! Folyékony szappanokat, illóolajokat éppúgy talál nálunk, mint kényelmes papucsot, cipőtisztítót, papírtermékeket, vagy kozmetikai cikkeket. Gondoskodunk vendégei kényelméről, hogy mindenki elégedetten távozzon szállodai szobájából!

 

Új szállodát nyit? Vegye igénybe hotel ellátással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

Új szállodát nyit? Vegye igénybe hotel ellátással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Egy új szálloda nyitása rengeteg feladattal és elintéznivalóval jár. Azt hihetnénk, hogyha már szép burkolatokat kaptak a szobák, be vannak rendezve és a papírmunka is kész, akkor mindennel végeztünk, már csak várni kell a vendégeket. Azonban ilyenkor még számtalan apróságot kell beszerezni, amikre eddig nem feltétlenül gondoltunk: kozmetikai termékek és papucsok a vendégek részére, illatosítók, és nem utolsó sorban a takarítók munkáját megkönnyítő eszközök. Ezek beszerzéséről egyszerre gondoskodhat, hiszen cégünk egyik legfőbb tevékenysége a hotel ellátás.

A hotel ellátáshoz szükséges termékeink között megtalál mindent, amire szüksége lehet. A vendégeknek szánt, bekészített pipereeszközöket, mint például szappant, tusfürdőt, sampont, zuhanysapkát érdemes nagyobb kiszerelésben megvásárolni, hiszen ezekből sok fog fogyni. A hotel ellátáshoz talál nálunk olyan termékeket is, amelyekkel a szálloda által nyújtott szolgáltatások körét bővítheti: cipőfényező, varrókészlet, borotválkozó, fogmosó szett és fürdősó is szerepel kínálatunkban. Wellness hotelek részére ajánljuk a papucsok biztosítását.

A hotel ellátásban fontos szerepet játszanak a takarításhoz szükséges kellékek is, mint például a szennyesgyűjtő kocsik, a szobaasszony kocsik vagy épp a csúszásveszélyre figyelmeztető táblák. Ezen kívül a vendégek nyugalma érdekében érdemes beszerezni „Ne zavarj!” táblát, melynek köszönhetően még véletlenül sem toppanhat be rosszkor a takarító. A hotel ellátás megfelelő színvonala a vendégek kényelme és elégedettsége miatt fontos tényező egy szálloda megnyitásakor és természetesen a későbbiek folyamán is.

Nézzen körül nálunk, és bátran kérje segítségünket hotel ellátással kapcsolatban, tapasztalt munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére! Széles termékválasztékkal és kedvező árakkal várjuk, hozzánk érdemes fordulnia, ha szeretne spórolni a költségeken! Megadott elérhetőségeinken várjuk megkeresését!

Készlet szűrő