A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

Hasznos tippek wc papír választáshoz

Ha háztartásáról és higiéniáról van szó, akkor nem mehetünk el a wc papír beszerzése mellett. Legyen szó háztartási célú felhasználásról, vagy olyan nagytekercses változatokról, amelyekkel a vendéglátóhelyeken, fürdőkben, vagy egyéb közösségi helyszíneken találkozni, a minőségre minden alkalommal érdemes fokozott figyelmet fordítani.

A hasonló, gyakran fogyó eszközök esetében sokak számára az elsődleges szempont a választásnál az ár szokott lenni. Érdemes azonban arra is gondolni, hogy mennyire tartós megoldást kapni a legalacsonyabb árakért. Talán már Ön is megtapasztalta annak kellemetlenségét, amikor szinte hetente újabb és újabb hatalmas csomagokkal kellett hazatérnie.

Ennek elejét veheti, ha olyan wc papír mellett teszi le a voksot, amely magasabb minőséget képvisel, és ezen keresztül tovább elég. Nem mindegy a rétegszám sem, de érdemes a lapok számára is figyelni a vásárláskor. Sokan szeretik, ha a toalettben már a wc papír is kellemes illatot áraszt. Általánosan elmondható, hogy az illatosított változatok már alapvetően egy olyan színvonalat képviselnek, amellyel elégedett lehet vásárlóként. Ha közösségi helyiségekről van szó, a tartósság szintén jelentős szerepet kap, de kevésbé lényeges, hogy illatos, vagy színesen mintázott-e a használt típus. Ha nincs ideje, vagy kedve ahhoz, hogy a méretes tekercseket maga cipelje haza, vagy a használat helyszínére, úgy érdemes az online rendelés kényelmét választania.

Rendkívül széles választék áll rendelkezésére, ráadásul a webes vásárlás gyakran olcsóbb lehetőségeket kínál, mintha valamelyik bevásárlóközpontban igyekezne beszerezni a szükséges csomagokat. A komfortérzetet és a higiéniát szolgáló wc papírok esetében is javasolt a minőségre helyezni a hangsúlyt.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk