A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

​Használjunk inkább takarító eszközöket, mint vegyszereket!

A takarítás mindig is az a tevékenység volt, amely lehetőséget ad arra, hogy otthonunkat ismét rendbe tegyük, üdévé varázsoljuk a légkört és olyan környezetet teremtsünk, amelyben mi is kellemesen tartózkodunk.

Ez a megfelelő takarító eszközök segítségével meg is oldható, azonban sokan választják inkább a vegyszereket, amelyek hosszú távú hatása egyáltalán nem pozitív és egyes anyagok egészségkárosító hatással is rendelkeznek. A drogériák és szupermarketek polcai már konkrétan roskadoznak a különböző, erősebbnél erősebb tisztítószerektől, amelyek tényleg jó munkát végeznek, azonban utólagos hatásuk sem elhanyagolható. Mind azt ígéri, hogy a másiknál tisztábbra takaríthatja vele a lakását. Ez szép és jó, azonban aki természetesebb módszerekre vágyik, azok számára van más megoldás is. A felmosórongyok és súrolószivacsok, azaz a sima takarító eszközök között megbújik egy forradalmi és vegyszermentes takarítási eszköz, a mikroszálas tisztítókendő.

De tényleg forradalmi ez az eszköz? Derítsük ki! A takarítás egy végtelenül egyszerű művelet. Annyi dolgunk van, hogy a lakás különböző felületein megtapadt szennyeződést eltávolítsuk valamilyen módszerrel, ideális esetben takarító eszközök segítségével. Az uralkodó nézet, mint említettük az, hogy erre a legmegfelelőbb módszer, ha különböző erősségű vegyszerekkel feloldjuk a szennyeződéseket, majd egy puha szivaccsal eltávolítjuk azokat. A vegyszerek ellenzői eddig a legtöbb esetben egy szimpla vizes ronggyal próbálkozta, azonban a makacsabb szennyeződések rendszerint kifognak ezen a kissé fapadosnak mondható módszeren. A mikroszálas tisztítókendő viszont anyagának köszönhetően sokkal hatékonyabban távolítja el a szennyeződéseket és még az egészen makacs foltokkal is elbánik.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk