A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690

​Egészségesebb tisztítószerek otthonra

Az otthoni takarítás eléggé egyértelmű szokott lenni mindenki számára. Egy kis tisztítószer, egy törlőkendő és már kezdődhet is a hétvégé tisztogatás. Ez szép és jó, azonban a tisztítószerek közül sem mindegy, hogy milyet használunk.

Ha Ön is szeretné jobban megőrizni egészségét, akkor érdemes természetes eredetű tisztítószereket használnia. Egy környezet és egészségtudatos ember nem csak a táplálkozására és kozmetikumaira ügyel, hanem a takarítószerek környezetbarát használatára is. Az erős vegyszerek sok esetben károsíthatják kezünket, valamint hosszú távon bőrünknek sem tesznek jót. Ruháinkból, ételeinkből, használati tárgyainkból, bútorainkból és egyes esetekben még a lakás levegőjéből is jól kimutathatóak a tisztítás és takarítás vegyszerei még alapos öblítés és szellőztetés után is.

Ha Ön is szeretne változtatni ezen, akkor próbálja ki a természetes tisztítószereket, melyek közül az egyik legjobb a mosószóda. A mosószóda egy környezetbarát szer, amelyet olyan körfolyamatban állítanak elő, amelynek egyáltalán nincs káros mellékhatása. Ez a szer Önnek is sokat segíthet a háztartásban, ráadásul jóval kevésbé káros, mint bármely vegyszer. Tisztító, zsíroldó és vízlágyító hatása alkalmassá teszi az erősen koszos és szennyeződött ruhák, felületek hatékony, vegyszermentes tisztítására. Általános vízlágyító, áztató funkciója sem elhanyagolható, amelyet Ön is felhasználhat a mosás során. A mosószóda egyik fő előnye, hogy igen kis mennyiség is elegendő belőle, ráadásul még a felmosáshoz is lehet használni.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk