A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 20 513-9690
Ön itt jár: Kezdőlap >

Adagoló

Adagoló

Adagolókkal a maximális higiéniáért

Adagolókkal a maximális higiéniáértAzzal valószínűleg mindenki egyet ért, hogy egy higiénikus mosdóban szükség van toalettpapírra, szappanra és kéztörlőre. Még jobb, ha ezen felül találunk még WC ülőke takarót, vagy akár higiéniai tasakot is. Arra azonban kevesebben gondolnak, hogy mindez akkor lesz a leghigiénikusabb és úgy marad a legtisztább a helyiség, ha mindenhez megvan a megfelelő adagoló is.

Sok emberben rossz érzést kelt például, ha a WC papírt a tartályon, vagy a kuka tetején találja, hiszen ilyenkor mindenkinek meg kell fognia, aki használni szeretné, ráadásul könnyen le is eshet a földre. Ha falra szerelhető szappan adagolóval rendelkezik a helyiség, könnyebb a mosdókagyló körül is tisztaságot tartani. Kínálatunkban megtalálható higiéniai tasak adagoló is, amely hasznos kiegészítője minden mosdóhelyiségnek.

Szeretne maximálisan higiénikus körülményeket biztosítani? Rendeljen tőlünk bátran adagolókat, széles választékkal várjuk! Ha nem találta meg, amit keresett, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Készlet szűrő