A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü
0

Kategória fejléc email + telefonszám

06 23 332 084
Kategóriák

HOTEL ellátás

Tegyen vendégei kényelméért! Fedezze fel hotel ellátással kapcsolatos termékeinket!

Tegyen vendégei kényelméért! Fedezze fel hotel ellátással kapcsolatos termékeinket!Nincs olyan szállodai vendég, aki ne rajongana az apró figyelmességekért, így nem véletlen, hogy egyre több hotel dönt olyan termékek mellett, amelyek hozzájárulnak a vendégek komfortérzetéhez. Ha Ön is fontosnak tartja a kényelmet és a hotel egész területén szeretné ezt biztosítani, tekintse meg szállodai bekészítéssel kapcsolatos kínálatunkat!

A szállodai bekészítéssel kapcsolatos termékeket főleg a hotelszobák területén találhatják meg a vendégek, többek között ebbe a kategóriába sorolják a különböző higiéniás termékeket, papucsokat, egyéb kiegészítőket. Vannak köztük olyanok, amelyekből érdemes nagyobb mennyiséget vásárolni, ugyanis vagy rövid élettartammal rendelkeznek, vagy egyszer használatosak!

Természetesen a szállodai bekészítéshez azok a takarítóeszközök is hozzátartoznak, amelyekkel a szobák rendbetétele is megtörténik, hiszen a tisztaság alapfelvétele a komfortérzetnek!

Biztosítsa a higiéniát és a kényelmet, válassza ki a szükséges termékeket szállodai bekészítéssel kapcsolatos választékunkból! A minőséget garantáljuk!

Készlet szűrő