A cookie-k bekapcsolása egyszerűbbé teszi a böngészést az interneten. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Kategória fejléc email + telefonszám

06 23 332 084

HOTEL ellátás

Tegyen vendégei kényelméért! Fedezze fel hotel ellátással kapcsolatos termékeinket!

Tegyen vendégei kényelméért! Fedezze fel hotel ellátással kapcsolatos termékeinket!Nincs olyan szállodai vendég, aki ne rajongana az apró figyelmességekért, így nem véletlen, hogy egyre több hotel dönt olyan termékek mellett, amelyek hozzájárulnak a vendégek komfortérzetéhez. Ha Ön is fontosnak tartja a kényelmet és a hotel egész területén szeretné ezt biztosítani, tekintse meg szállodai bekészítéssel kapcsolatos kínálatunkat!

A szállodai bekészítéssel kapcsolatos termékeket főleg a hotelszobák területén találhatják meg a vendégek, többek között ebbe a kategóriába sorolják a különböző higiéniás termékeket, papucsokat, egyéb kiegészítőket. Vannak köztük olyanok, amelyekből érdemes nagyobb mennyiséget vásárolni, ugyanis vagy rövid élettartammal rendelkeznek, vagy egyszer használatosak!

Természetesen a szállodai bekészítéshez azok a takarítóeszközök is hozzátartoznak, amelyekkel a szobák rendbetétele is megtörténik, hiszen a tisztaság alapfelvétele a komfortérzetnek!

Biztosítsa a higiéniát és a kényelmet, válassza ki a szükséges termékeket szállodai bekészítéssel kapcsolatos választékunkból! A minőséget garantáljuk!

 

Kényelem és igényesség: szálloda ellátás

Kényelem és igényesség: szálloda ellátásAmikor valaki úgy dönt, hogy szállodában fog megszállni, a bizalmáért és a szoba díjáért cserébe elvárja, hogy kiemelkedően színvonalas szolgáltatásokat kapjon. Ha elégedett azzal, amit az ott töltött napok alatt tapasztal, vissza fog térni, sőt másoknak is elmeséli, hogy talált egy jó szállodát!

Egy szállodában elvárjuk a rendet, a tisztaságot, örömmel vesszük az apró figyelmességeket, a szívélyes vendéglátást, a kényelmes, otthonos körülményeket. Éppen ezért a szállodai ellátásból nem hiányozhatnak a minőségi higiéniai termékek és eszközök, amikkel a fürdőt és a hotelszobát komfortosabbá és teljesen felszereltté tehetik!

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen meg minden higiéniai- és piperecikket szálloda ellátással kapcsolatos termékeink közül! Folyékony szappanokat, illóolajokat éppúgy talál nálunk, mint kényelmes papucsot, cipőtisztítót, papírtermékeket, vagy kozmetikai cikkeket. Gondoskodunk vendégei kényelméről, hogy mindenki elégedetten távozzon szállodai szobájából!

Készlet szűrő